Om CCP

OM CCP


Idéen til Copenhagen Chamber Performance blev undfanget af Radmila Rajic i 2011.


Visionen

Visionen er at etablere en alternativ platform for klassiske musikere, hvor musik-dramatiske projekter, nyskreven musik, kendte operaer i nye former og kammerkoncerter er kernen i foreningens motivation og arbejde.

 

Ønsket er at skabe forestillinger, som er mærket af vores tids puls. Vi udforsker og udfordrer i den historiske/klassiske fortælling og bringer den tættere til vores nutids forståelse.

Inspiration til nye forestillinger kan være hentet i litteratur og musik eller kan udspringe fra historiske personers liv og bedrifter. Nogle forestillinger tager udgangspunkt i nykomponeret musik omkring en kendt historie, andre bruger kendt musik i en ny kontekst.

 

Vi dykker ned i litteraturen og lader musikken spire igennem tekster der berører, afklæder og flytter os. Vi ser nyskreven musik og dramatik som en nødvendighed for at kunne kommunikere og bidrage over for vores publikum. Musikken er det grundfænomen der forener og stræber mod nærvær i et teaterrum.

 

Copenhagen Chamber Performance skaber scenekunst på højt kunstnerisk niveau, der berører og bidrager.


Om Radmila Rajic

Radmila Rajic, kunstnerisk leder i CCP, er klassisk uddannet sanger fra henholdsvis Musikkonservatoriet i Sarajevo, Bosnien, Nordjysk Musikkonservatorium og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København.


Radmila Rajic

Operasanger

Kunstnerisk leder